2021? My pojištění máme!

Naše CK je také pro rok 2021 pojištěna. Vaše peníze jsou v bezpečí. Všechny stávající nebo nové objednávky zájezdů jsou a budou pojištěny.

Možná jste zaznamenali v posledních dnech informace o některých větších či menších, známých či méně známých CK, které nezískaly pro rok 2021 cestovní pojištění pro případ úpadku, a musely tak svou činnost aktuálně přerušit nebo zcela ukončit.

Czech Sport Travel pojištění u svého tradičního stabilního partnera ČPP získalo. Navázali jsme tak na dlouholetou spolupráci a ukazujeme, že přes ohromně těžký rok 2020, který nás všechny zasáhl, chceme jít dál, a můžeme jít dál. Společně s Vámi. Bez Vás, bez Vaší vášně pro cestování a nové zážitky, bez toho by to možné nebylo.

Věříme, že se již brzy společně rozjedeme za plnými stadiony, arénami či okruhy.

POZOR! Pojištění na covid? Již brzy přineseme informace ohledně možného připojištění zájezdů na covid, aby Vás ani případná karanténa nebo jiné složitosti s nemocí nepřipravily o peníze vložené do zájezdů.

Vše dobré v tomto roce, hodně zdraví a úspěchů přeje

TÝM CZECH SPORT TRAVEL
M: +420 730 10 00 00
E: info@czechsporttravel.cz



Hodnocení článku

3

Čtěte také:

O2 Arena Praha - VIP Skybox a VIP Klubová sedadla Letecké zájezdy s delegátem v roce 2023 Autosalon Mnichov Kalendář sportovních událostí 2021 Valencie - město, které vás příjemně překvapí

Diskuze







Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)

Položky označené * je nutno vyplnit.