Projekt "Zachraň cestovku"

Rok 2020 se nám pomalu, ale jistě, blíží ke konci. A nemusíme se bát si přiznat, že to byl, a stále je, rok přinejmenším velmi zvláštní. Celosvětová pandemie koronaviru ochromila normální fungování planety, na které jsme byli zvyklí, a otočila mnoha lidem svět naruby.

I nás zaskočila. Už mnoho let jsme byli zvyklí s vámi vyrážet do celého světa na nejrůznější sportovní utkání. Okruh vás, kteří s námi pravidelně jezdili, se neustále zvětšoval a byla radost připravovat stále více zajímavých zájezdů. Kdo mohl tušit, že když jsme ještě v březnu chodili po New Yorku před zápasy NHL, že to bude na delší dobu naposledy. Pracovat v cestovním ruchu není jen práce, ale je to životní náplň. Své o tom ví všichni průvodci, řidiči, hoteliéři... všichni, kdo se starají o to, aby se cestující cítili co nejlépe. 

A od té doby, co coronavirus zastavil všechno, tak je to právě kontakt s vámi, který nám nejvíce chybí. Co bychom dali za to, kdyby jsme vás dnes mohli čekat na letišti s připravenými letenkami, nebo kdyby jsme s plným autobusem brázdili evropské dálnice. Kdyby.... My ale nemůžeme zůstat u "kdyby". Když vývoj situace jasně ukázal, že to bude ještě nějaký čas trvat, než se budeme moct vrátit k normálu, tak jsme si museli říct: "A CO DÁL?"

A proto vám dnes chceme představit projekt "Zachraň cestovku". Jakkoliv vám to může znít  zvláštně, je za tím ale jen jedna jednoduchá věc - jsme připraveni vyrazit s vámi do světa, jakmile to bude možné a celý náš tým do toho dává maximum. A i když přichází jedna rána pod pás za druhou, nevzdáváme to. Abychom ale přečkali tuto dlouho a těžkou dobu, budeme potřebovat i vaši podporu. A proto jsme si pro vás připravili tak trošku jinou nabídku, než jste od nás byli doposud zvyklí.

146303ZDY.jpg

První důležitá věc je, že jsme se rozhodli otevřít wellness hotel v Kamenici u Prahy. V hotelu Valnovka pro vás připravujeme spoustu věcí a zajímavých akcí, o kterých se dozvíte hned, jakmile to nařízení a epidemiologická situace dovolí. A otevíráme už tento rok! Prozatím vám nabízíme balíčky ve formě poukazů, které můžete uplatnit pro vás, nebo jako dárek pro kohokoliv, na kom vám záleží. 

146300N2U.jpg

Dále jsme přemýšleli, čím vás potěšit, až jsme sáhli do odvětví, které máme sami rádi a k cestování tak nějak patří. A tím je dobré jídlo a pití. Jak si lépe užít pochmurné podzimní večery, než s lahví dobrého vína? A v případě zájmu vám připravíme i krabici s vínem na vaše přání. Logo firmy, přání k narozeninám, sportovní tématika nebo vyznání lásky - je to na vaší fantazii. Perfektní dárek. Můžete sáhnout po proseccu přímo z jeho domoviny - Itálie. Věřte, že to musíte ochutnat. A pokud preferujete třeba víno červené, tak není problém. A když k tomu přidáte gastrobalíček se zmíněnými dobrotami. Nemůžete se splést. 

146301MWJ.jpg

Jednou z dalších příjemných věcí, díky kterým se obdarovaný může těšit třeba na jaro, jsou dárkové poukazy v libovolné hodnotě. Ať už na nákup dárkových předmětů, nebo především na budoucí zájezdy. Říkáte si: "Co když sportovní události neotevřou brány ani příští rok?". To bohužel nedokážeme předpovědět ani my. Ale je důležité, abyste věděli, že připravujeme a budeme realizovat i jinak zaměřené zájezdy. A to především gastro-poznávací. Ve zkratce si můžete představit cestu za vinicemi, dobrým jídlem, kulturou a autentickými zážitky. To zní dobře, ne?

146302NmI.jpg

Na závěr chceme říct, že vaši podporu v současné situaci potřebujeme a velmi oceníme. A když si letos zakoupíte jeden karton vína, tak příští rok už to zase bude moci být třeba zájezd na NHL. Nebo na fotbal, motorky, formule či tenis. A my už se nemůžeme dočkat. 

 



Hodnocení článku

2

Čtěte také:

Biatlon 2020/2021 - aktualizovaný kalendář, termíny, místa MS házená 2023, termíny, města Zájezd na Tour de France 2022 Ohlédnutí za Moto GP v Misanu Evropské šampionáty v Mnichově 2022

Diskuze







Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)

Položky označené * je nutno vyplnit.