Zájezdy na koncerty

Autobusové i letecké zájezdy na koncerty nejlepších i těch méně známých hudebníků. Podívejte se do článku, kam s námi můžete vyrazit!  Na Olympijském stadionu v Berlíně se v rámci své tour představí Pink a o necelé 2 měsíce později se zde uskuteční také festival Lollapalooza s velmi zajímavými interprety. Pokud si chcete na koncert raději zaletět, tak například v nedalekém Londýně v O2 aréně se představí nestárnoucí Cher a těsně před Vánocemi také Rod Stewart! Oba tyto koncerty s VIP Vstupenkou do sektoru 102. Více informací naleznete v detailech konkrétních zájezdů. Na individuální poptávky samozřejmě umíme zajistit i samostatné vstupenky a zájezdy na spoustu dalších akcí!

 

HUDEBNÍ KONCERTY

 

AUTOBUSOVÉ ZÁJEZDY

Pink v Berlíně - Beautiful Trauma World Tour 2019

V polovině července se na Olympijském stadionu v nedalekém Berlíně uskuteční koncert jedné z nejlepších zpěvaček současnosti - PINK! V prodeji máme poslední 2 volná místa. Spojte návštěvu historického Berlína se skvělým koncertem.

 

Festival Lollapalooza v Berlíně

Začátkem září se v Berlíně na Olympijském stadionu sejdou hudebníci té nejvyšší úrovně - Swedish House Mafia, Twenty One Pilots, Billie Eilish, Underworld, Scooter a spousta dalších. Navštivte společně s námi tuto událost, která se koná kousek za hranicemi. Spojte návštěvu historického Berlína se skvělým koncertem.

 

 

LETECKÉ ZÁJEZDY

Cher v Londýně - Here We Go Again Tour 2019

Nestárnoucí zpěvačka Cher se v rámci své tour představí v londýnské O2 Aréně. U této megaakce můžete být s VIP vstupenkou se sezením v sektoru 102.

 

Rod Stewart v Londýně - His Biggest Ever UK Tour

Těsně před Vánocemi se v londýnské O2 Aréně představí další z velkých jmen hudebního průmyslu - Rod Stewart. Také v rámci tohoto koncertu můžete být přímo v hledišti s VIP vstupenkou do sektoru 102!

 



Hodnocení článku

2

Čtěte také:

Velikonoční svátky po Evropě 2023 Zájezd na Giro d'Italia 2020 a "šťastná" sedmička Podíváme se letos na Moto GP? Změna provozovny MS v házené 2019 Německo

Diskuze







Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)

Položky označené * je nutno vyplnit.