Ohlédnutí za Moto GP v Misanu

Konečně jsme se v letošním roce dočkali a minulý týden jsme mohli vyrazit užít si amotsféru Moto GP naživo. Okruh v italském Misanu byl prvním, kdo otevřel své brány, a i když v omezeném počtu na 10 000 diváků denně, umožnil fanouškům být u toho. 

Misano pro nás vždy bylo tak trošku "srdeční záležitostí". Jezdili jsme tam rádi a bylo vidět, že stejně tak i vy s námi. Z původních pár účastníků jsme v loňském roce vypravili rovnou dva autobusy, z čehož jeden dvoupatrový. A to byla jízda. 

145662YmM.jpg

Jenomže potom přišlo letošní jaro a s ním se změnil svět. Pro nás všechny. Na dlouhé měsíce jsme zůstali (a stále ještě zůstáváme) bez toho, co tak milujeme. A to jezdit s vámi po světě na veškerá sportovní utkání, o které jste měli zájem. Od Ameriky, přes Evropu až do Asie. Vždyť ještě v lednu jsme chodili po New Yorku před večerními NHL utkání NY Rangers, vzápětí po Katarské poušti v mezičase návštěvami okruhu, kde už jsme ale tušili, že se chystá něco špatného... když nám den před odletem zrušili hlavní závod Moto GP, bylo to jasné. A potom to přišlo - autosalon Ženeva, MS v hokeji ve Švýcarsku, fotbalové EURO ve Skotsku a Anglii, tenisové French Open... bylo to jako lavina. A nám nezbývalo než to se smutkem sledovat a začít řešit, co bude dál...

děs

A proto, když jsme teď v září mohli alespoň s malou částí z vás vyrazit do Misana, tak to bylo jako "znovuzrození". Jako paprsek naděje, že se zase svět vrací do pořádku. Užili jsme si s vámi famózní tři dny, tak jako každý rok. A moc vám za to děkujeme. Protože tohle je naše práce, kterou milujeme a ke které všichni doufáme, se co nejdříve vrátit. 

Během tří dní se toho snad ani víc stihnout nedalo - koupali jsme se v moři, vyrazili do San Marina, užívali si italského vína a gastronomie, navštívili Tavullii, kde se pravidelně setkávají všichni fanoušci Valentina Rossiho a Moto GP obecně, rozzářili noční diskotéky na střeše hotelu a především si potom mohli vychutnat neděli na okruhu, který letos téměř patřil nám. 

145661ZmZ.jpg

Co říct na závěr? 

Snad jen, že s napětím sledujeme vývoj situace a snažíme se odhadnout, co bude v příštích měsících. I když je to skoro nemožné. Do té doby se věnujeme dalším projektům, které vám rádi brzy představíme. A abychom se zase brzy mohli bez strachu a nejistoty rozletět s vámi do světa, budeme potřebovat i vaši podporu, abychom přečkali tyto těžké časy. A za to vám můžeme slíbit, že vám zase připravíme ty nejlepší zájezdy a zážitky za sportem. A už se nemůžeme dočkat. 

145663YzF.jpg



Hodnocení článku

2

Čtěte také:

Zájezd na Tour de France 2020 ME házená 2022, los, termíny, zájezdy, vstupenky Světový pohár v biatlonu v Novém Městě na Moravě Valentino Rossi - poslední sezona s legendární "46"? MS házená 2023 - los, termíny, místa

Diskuze







Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)

Položky označené * je nutno vyplnit.