Přípravná utkání českých klubů

Slavia, Sparta i Plzeň mají naplánované herní soustředění v sousedním Rakousku a my jsme pro vás připravili seznam jejich utkání. Více se dozvíte v článku na našem blogu níže!

 

 SK SLAVIA PRAHA

Slávisté absolvují herní soustředění v nedalekém lázeňském městečku Laa an der Thaya. V rámci soustředění odehrají dvě přípravná utkání přímo v místě a další dvě nedaleko Vídně.

 

5.8.2020, 17:00 -    SK SLAVIA PRAHA - SKN ST.PÖLTEN 

V úvodním utkání se slávisté utkájí v Laa an der Thaya od 17:00 s rakouským St.Pölten. St.Pölten byl po základní části rakouské Tipico Bundesligy na posledním místě, ale v nadstavbě předváděl velmi zajímavé výkony a bojoval o postup do kvalifikace Evropské ligy.

 

8.8.2020, 17:00 -  SK SLAVIA PRAHA - MOL VIDI FC FEHERVAR 

Ve druhém utkání budou slávisté zajíždět do městečka Frauenkirchen, které se nachází nedaleko Vídně a odehrají ho taktéž od 17:00. MOL Vidi obsadil v právě skončeném ročníku maďarské ligy druhé místo za suverénním Ferencvárosem. A není to tak dlouho, kdy Fehervar odehrál remízové utkání Evropské ligy s londýnskou Chelsea.

 

11.8.2020, 17:00 -  SK SLAVIA PRAHA - SK STURM GRAZ 

Také ve třetím utkání budou slávisté cestovat směrem k Vídni. V dalším lázeňském městečku - Bad Erlachu - odehrají opět od 17:00 utkání se Sturmem Graz, který obsadil v posledním ročníku rakouské Bundesligy konečné 6.místo.

 

14.8.2020, 16:30 -  SK SLAVIA PRAHA - FK AUSTRIA VÍDEŇ  

Závěrečné utkání herního soustředění odehrají červenobílí opět v Laa an der Thaya, tentokrát od 16:30. Soupeřem jim bude slavná Austria Vídeň, která se z domácí soutěže kvalifikovala do Evropské ligy.

 

 

 AC SPARTA PRAHA

Sparťané absolvují letní soustředění v Korutanech, konkrétně v lázeňském městečku Bad Kleinkirchheimu, kde odehrají 3 přípravná utkání.

6.8.2020, 12:00 -  AC SPARTA PRAHA - OLIMPIJA LJUBLJANA  

Olimpija bojovala do posledního kola slovinské nejvyšší soutěže o titul, nakonec však obsadila třetí místo za NK Maribor a Celje.

9.8.2020, 17:00 -  AC SPARTA PRAHA - FERENCVÁROS BUDAPEŠŤ 

Ferencvároš se stal naprosto suveréním vítězem maďarské ligy, když za sebou nechal MOL Vidi o 13 bodů a v posledním ročníku Evropské ligy jen těsně nepostoupil do vyřazovací fáze.

12.8.2020, 18:00 -  AC SPARTA PRAHA - WOLFSBERGER AC  

Wolfsberger se umístil v poslední sezoně rakouské Tipico Bundesligy na třetím místě. Tento klub šokoval v posledním ročníku Evropské ligy, když hned v úvodním utkání základní skupiny zvítězil na hřišti Borussie Mönchengladbach 0:4.

 

 

FC VIKTORIA PLZEŇ

Viktoriáni absolvují své soustředění taktéž v Rakousku. Již tradičně se usídlí v Tyrolsku v obci Westendorf a odehraje zde a v blízkém okolí celkem 3 přípravné zápasy.

7.8.2020, 11:00 -FC VIKTORIA PLZEŇ - WSG SWAROVSKI TIROL 

Swarovski Tirol se umístil v posledním ročníku rakouské ligy na posledním místě a stal se tak jediným sestupujícím klubem.

7.8.2020, 17:00 -FC VIKTORIA PLZEŇ - SC RHEINDORF ALTACH 

Altach bojoval v posledním ročníku rakouské Tipico Bundesligy ve skupině o udržení a nakonec v ní skončil na druhém místě, tedy celkově obsadil 8.místo.

11.8.2020, 18:00 -FC VIKTORIA PLZEŇ - SC UNIVERSITATEA CRAIOVA 

Craiova se umístila v loňské sezoně rumunské ligy na druhém místě a vybojovala si tak postup do Evropské ligy.

14.8.2020, 16:00 -FC VIKTORIA PLZEŇ - SKN ST.PÖLTEN 

V závěrečném utkání se viktoriáni utkájí ve Westendorfu (nebo blízkém okolí) od 16:00 s rakouským St.Pölten. St.Pölten byl po základní části rakouské Tipico Bundesligy na posledním místě, ale v nadstavbě předváděl velmi zajímavé výkony a bojoval o postup do kvalifikace Evropské ligy.



Hodnocení článku

3

Čtěte také:

Nejslavnější fotbalová derby Anglická Premier League, potvrzené termíny Letecké speciály na zájezd do Milána - zápas AC Milán - SK Slavia Praha Bayern Mnichov - Manchester United v Allianz Aréně Čtvrtfinále Champions League a Evropské ligy

Diskuze







Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)

Položky označené * je nutno vyplnit.