Los Premier League 2018/2019

Zájezd na Premier league v nové sezóně vůbec nemusí být pouze o jednom utkání. V Londýně se běžně hrají v jednom kole 3-4 utkání. Kombinovat můžete také Londýn s Manchesterem a Liverpoolem. Tři derby jsou na programu v jednom kole první prosincový víkend. Derby o severní Londýn Arsenal-Tottenham, nováčka Fulham přivítá Chelsea a Liverpool s Evertonem se střetnou na Anfield Road.

Arsenal věří v lepší zítřky s novým trenérem Emerym, ale start do soutěže má zatraceně těžký, úřadujícího šampiona Manchester City přivítá v prvním kole doma a na Chelsea, která slavila triumf v PL před rokem, sehraje kolo druhé. Na Emirates Stadium Vám standardně nabízíme vstupenky do klubového patra, velmi dobrá místa s poločasovým občerstvením. V ceně vstupenky máte také prohlídku stadionu, vstup do muzea a voucher na nákup do klubového fanshopu.

https://www.czechsporttravel.cz/zajezdy-na-fotbal/premier-league/arsenal.html

Výsledek obrázku pro arsenal

Využijte přímé lety do Liverpoolu s pátečním odletem z Prahy do konce října a pojeďte podpořit finalistu Champions League v nové sezóně. Stadndardně výborná místa v sektorech L11 a L12 na hlavní tribuně Vám zajistí ten nejlepší zážitek při sledování rudých ďáblů. Před zápasem za Vámi do salonku Code Lounge dorazí také některá z legend FC Liverpool doby minulé.

https://www.czechsporttravel.cz/zajezdy-na-fotbal/premier-league/liverpool-fc.html

 

Tottenham na novém stadionu je obrovským lákadlem. Ale pozor, Spurs získali výjimku a první domácí zápas odehrají ještě ve Wembley. První tým, který se na Tottenham Hotspur Stadium představí, tak bude slavný FC Liverpool. V nabídce budeme mít jak standardní vstupenky za branku, tak VIP do Travel Club Lounge.

https://www.czechsporttravel.cz/zajezdy-na-fotbal/premier-league/tottenham-hotspur.html

Kompletní nabídku i na ostatní kluby, tj. na Manchester United, Manchester City, Fulham, West Ham United, Crystal Palace a Watford, najdete již brzy na našich stránkách. Oproti většině konkurentů u nás na Premier League nakoupíte pouze oficiální vstupenky. Vstupenky, které jsou registrovány na Vaše jména a nehrozí Vám riziko nevpuštění na stadion. Součástí prohlídky města je u nás jako malé překvapení nezapomenutelný výhled na celé město.

https://www.czechsporttravel.cz/zajezdy-na-fotbal/premier-league.html

 



Hodnocení článku

3

Čtěte také:

Los kvalifikace ME 2020 - termíny, zápasy, skupiny Přední ligové soutěže 2020/2021 - co momentálně víme? Premier League rozlosována Víte co je to Carabao Cup? Jak probíhá takový autobusový zájezd? Díl 2. - Dortmund

Diskuze







Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)

Položky označené * je nutno vyplnit.