Změna provozovny

 Vážení  přátelé,

cestovní kancelář CZECH SPORT TRAVEL s.r.o. vznikla transformací CK SPORTEVENTS, jež dlouhodobě působila v oblasti sportovních zájezdů.

CZECH SPORT TRAVEL se specializuje na všechny typy sportovních zájezdů, které mohou být individuálně přizpůsobeny požadavkům každého klienta. V nabídce naleznete zájezdy a vstupenky na Fotbal, Hokej, Tenis, Formule 1, Moto GP, Dostihy, Box a další sportovní události. Díky partnerským smlouvám s významnými tour operátory, sportovními kluby a federacemi může CK garantovat kvalitní služby ve všech nabízených službách.

Cestovní kancelář CZECH SPORT TRAVEL nabízí rovněž zájezdy pro firmy a společnosti, které chtějí formou sportovních zájezdů zkvalitnit obchodní vztahy se svými partnery, případně ocenit své zaměstnance tímto zajímavým, atraktivním způsobem. Naše společnost je schopná koncipovat pro tyto klienty zájezdy přímo na míru, což se může týkat i zájezdů do spotřebitelských soutěží.

CZECH SPORT TRAVEL vytvořil kolekci dárkových poukazů  pro vaše rodinné příslušníky a přátele, které mohou být vděčným dárkem k životním jubileím a dalším významným událostem.

V roce 2015 získala cestovní kancelář certifikát Českého systému kvality služeb.

Po kamenných pobočkách v Bílé Labuti, O2 Aréně a na Praze 3, jsme se přesunuli na Prahu 8 do městské části Ďáblice. Od března 2021 nás naleznete na adrese Na Terase 145/5, Praha 8 - Ďáblice 182 00.

 

147794ZmJ.jpg 147795ZDd.jpg

147796MDI.jpg 147797NzR.jpg

147798ZjU.jpg 147799MDE.jpg

 

Těšíme se na Vaši návštěvu (jakmile to bude možné) v prodejním centru v Praze nebo v síti partnerských cestovních agentur v Čechách i na Slovensku, které prodávají naše zájezdy za sportem.

 

S přáním příjemných sportovních zážitků

                    kolektiv  CZECH SPORT TRAVEL

 

 



Hodnocení článku

2

Čtěte také:

Valencie - město, které vás příjemně překvapí O2 Arena Praha - VIP Skybox a VIP Klubová sedadla Zájezd na Tour de France 2020 MS házená 2023 - los, termíny, místa Sportovní akce roku 2023

Diskuze







Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)

Položky označené * je nutno vyplnit.