Ulovte svůj podpis známého tenisty!

Na jakých tenisových turnajích se můžete těm nejlepším tenistům přiblížit až na samotný dotek a požádat o podpis? To se dočtete v článku na našem blogu.

 

KDE ULOVIT PODPIS ZNÁMÉHO TENISTY?

 

Asi nejvhodnějším místem k získání cenné "trofeje" do vaší sbírky je tenisové Monte Carlo Rolex Masters. Nejenže můžete ty nejlepší hráče světa vidět zblízka rozcvičovat se na některém z tréninkových kurtů v areálu, ale také při přecházení ze šaten na hlavní kurt a dokonce také v samotném městě, protože Monaco je daňovým rájem a mnoho sportovců zde má svůj domov. Turnaj se koná v polovině dubna a každoročně se ho účastní velká většina tenistů z TOP 10. Navštěvují ho také známé osobnosti z dob minulých včetně monackého knížete Alberta II.

144196MDQ.jpg 144197ZDY.jpg

 

Další velmi zajímavou destinací je Vestfálské Halle. Jedná se především o oblíbený turnaj Rogera Federera, na kterého pravidelně před stadionem čekají davy fanoušků. Jedná se o turnaj s travnatým povrchem a patří do turnajů před Wimbledonem, kde tenisté ladí formu na novém povrchu.

144198YTg.jpg 144199NmV.jpg

144268YjR.jpg

 

Jedná se o nejdostupnější turnaj tzv.Velké čtyřky (Grand Slam). Areál Roland Garros je rozlehlý a na mnoha kurtech se rozehrávají jak muži, tak ženy. Jedná se o jedinečnou možnost vidět během dne spoustu zápasů z pár metrů a třeba poblahopřát k postupu některé z českých tenistek.

144200MGM.jpg 144201YTE.jpg

 

Wimbledon je nejstarší a nejslavnější tenisový turnaj na světě. Spadá do nejvyšší kategorie – Grand Slamu a každoročně se hraje na přelomu června a července. Oproti French Open je na tento turnaj velmi složité se dostat a také velmi drahé. Zážitek však stojí za to. Bílé oblečení, jahody, šampaňské a tenisté na vedlejších kurtech na dosah ruky...

144220NzR.jpeg



Hodnocení článku

3

Čtěte také:

Program French Open Tenisový kalendář na sezonu 2020, turnaje, termíny French Open 2024 - termín, program, dátumy, vstupenky Tenisový kalendář 2023, termíny, místa ATP Řím 2023 - program, termíny

Diskuze







Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)

Položky označené * je nutno vyplnit.