Poznejte s námi krásy slovenské Oravy

Připravili jsme pro vás jedinečnou příležitost zažít dovolenou na Slovensku trochu jinak. Využijte naší mimořádné a výhodné akční nabídky a pojeďte se s námi nadýchat čerstvého vzduchu do malebné oravské přírody!

Proč právě Orava?

„Orava je moje rodisko a miesto, kde som strávil pomerne dlhú časť svojho života. Človek si ani neuvedomí, že niečo také, čo ponúka práve Orava, má v podstate ako na dlani. Až keď človek odíde do sveta, tak si uvedomí, čo všetko vlastne jeho rodisko ukrýva a koľko má príležitostí zažiť neopakovateľné zážitky v danom mieste. Toto krásne a kúzelné miesto je vhodné pre všetky vekové kategórie a všetkých, ktorí milujú nádhernú prírodu, prekrásne výhľady, výborné jedlo, pitie a veľa ďalšieho. Tento región sa dá navštíviť počas všetkých ročných období a určite sa nemusíte báť, že by ste čo i len jeden deň strávili bez zážitkov. Nie je náhoda, že sa o tomto regióne v jednej slovenskej pesničke spieva „Na Orave dobre, na Orave zdravo!“. Ste pripravení stráviť nezabudnuteľný čas v takomto prostredí? My určite áno! yeswink“ popisuje náš slovenský delegát, který se o vás bude na místě starat a poskytovat vám služby v průběhu celého pobytu.

Orava_1 Orava_2

 

Jednou z největších místních dominant je Oravský hrad, jeden z nejkrásnějších hradů na Slovensku a též nejvýznamnější kulturní památka hradního slovenského stavitelství, na kterém se natáčely známé pohádky, jako například Král sokolů, Láska na vlásku a mnoho dalších. Orava nabízí krásná přírodní zákoutí, která jsou jako stvořená pro horskou turistiku a cyklistiku, dále vyhlídkové plavby na lodi nebo na tradičním oravském voru a též nemalé množství wellness center, vodních zábavních parků a koupališť s termální vodou.

 

 

Své návštěvníky láká především tradičním gastronomickým zážitkem nabízeným v pravých oravských kolibách, kde můžete ochutnat například tradiční "oravský tanier", který obsahuje pravé brynzové halušky, pirohy a strapačky neboli halušky se zelím, a mnoho dalších oravských lahůdek. Kdo by nemiloval pravé slovenské korbáčiky? S námi se můžete vydat přímo až do výrobny těchto sýrových klenotů a dokonce si zkusit i jejich samotnou výrobu!

 

 

Vydejte se s námi za krásami Oravy a užijte si nevšední, odpočinkový a gastronomický zážitek s bohatým programem!



Hodnocení článku

52

Čtěte také:

Světový pohár v biatlonu v Novém Městě na Moravě Světový pohár v biatlonu 2020/2021 Kalendář sportovních událostí 2021 Lisabon, památky, rady MS Biatlon 2021 Pokljuka, program

Diskuze







Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)

Položky označené * je nutno vyplnit.