Los Angeles - nová hokejová destinace

Los Angeles - město, kde se prolínají prosluněné pláže, hollywoodské trháky a hokejový králové! Představujeme vám nové hokejové destinace, na které se můžete těšit v průběhu nové sezony.

143748ZjB.jpg

 

Pokud patříte mezi naše stálejší klienty anebo alespoň jednou za čas navštívíte naše stránky s nabídkou zájezdů, pravdědopobně jste zaznamenali, že naší vlajkovou lodí u zájezdů na NHL je New York. Ikonické město na východním pobřeží, kde je možné navštívit hned tři hokejové kluby. Na tomto faktu se nic nezmění, avšak události poslední doby nás motivovaly k tomu nabídnout vám něco další, něco nového. A oproti New Yorku také něco úplně jiného! Představujeme vám Los Angeles!  

 

143749MDA.jpg144108OTQ.jpg

 

Na co se v Kalifornii můžete těšit? Jednou z hlavních výhod je dozajista klima. I v zimních měsících v Los Angeles se průměrná teplota pohybuje okolo 20°C. Můžete tak vyměnit chladné měsíce za příjemné procházky v tričku a třeba i koupání v Pacifiku. A v této souvislosti musíme zmínit vyhlášené pláže. Ty zde neslouží pouze plavcům a k opalování, jsou samy o sobě ikonické a kultovním místem města. Čeká vás návštěva pláže na Long Beach anebo Venice Beach lákající na skateparky či venkovní tělocvičnu Muscle Beach. Jednou z největších dominant města je pak vyhlášené molo Santa Monica Pier, poblíž kterého se natáčela také Pobřežní hlídka. 

 

143750ODY.jpg

 

Že je Los Angeles Mekkou filmového průmyslu ví bezesporu každý. Ve městě pravděpodobně nenajdete místo, které by se neobjevilo alespoň jednou v nějakém filmu. A ve filmovém duchu se také nese atmosféra mnoha částí města. Turista jakoby v LA ani nebyl pokud nenavštíví slavný chodník slávy v Hollywoodu, který zdobí přes 2000 pěticípích hvězd s osobnostmi známými ze světa showbyznysu. 

 

143753MWN.jpg

 

Jednou z největších atrakcí města je také Universal Studios doplněné tematickým parkem. Čeká vás projížďka vláčkem po filmových studiích, kde vám budou představeny nejrůznější filmové efekty a natáčecí místa. Park je doplněn spoustou atrakcí nesoucích se ve znamení filmů a seriálů tohoto studia. Čeká vás návštěva Bradavic s úžasnou virtuální dráhou Harryho Pottera, divoká řeka v Jurském parku, virtuální dráha Transformers, projížďka napříč Springfieldem ze Simpsonů a mnoho dalšího. 

 

144082ZGF.jpg

 

Na závěr si také pojďme představit tým Los Angeles Kings. Tým vstoupil do NHL v roce 1967 a hned v prvních dvou sezonách se probojoval do vyřazovací části. Za klub hrála řada slavných hráčů jako Marcel Dionne, Luc Robitaille, Rob Blake a hlavně Wayne Gretzky! Mezi současné hvězdy patří Anže Kopitar, Jonathan Quick, Dustin Brown, Jeff Carter anebo Drew Doughty. Všichnni tito hráči byli základními stavebními kameny při cestě Králů za jejich dosud jedinými dvěma Stanley Cupy v letech 2012 a 2014. V současné době v týmu působí český hokejista Martin Frk. Své domácí zápasy tým hraje v areně Staples Center pro více než 18 000 diváků, kterou sdílí s basketbalovými celky Los Angeles Lakers a Los Angeles Clippers

 

144085OWY.jpg144109Yzg.jpg



Hodnocení článku

5

Čtěte také:

Tabulky NHL po třetině sezony Rozdělění skupin pro MS 2018 v Dánsku oznámeno! Hokejové MS 2023 rozlosováno Destinace NHL - historická Philadelphia Jaromír Jágr do Calgary Flames!

Diskuze







Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)

Položky označené * je nutno vyplnit.