Zájezdy na formule 1

 

ZÁJEZDY NA FORMULE 1

 

RAKOUSKO - SPIELBERG Výsledek obrázku pro austria flag

V nedalekém Spielbergu se uskuteční další závod F1. My máme poslední volná místa, jedeme z Ostravy, Olomouce, Brna, Prahy, Tábora a Českých Budějovic. Můžete si vybrat z varianty na nocleh nebo pouze na otočku. Trať ve Spielbergu jo cca 70 km od Grazu a je zasazena do krásného prostředí rakouských lesů. Tak neváhejte a pojeďte si vychutnat Velkou Cenu Rakouska s námi!

https://www.czechsporttravel.cz/zajezdy-na-formule-1/f1-rakousko.html

 

NĚMECKO - HOCKENHEIMRING Výsledek obrázku pro germany flag

Sebastian Vettel na domácí půdě na Hockenheimringu, kde se závody konají po dvou letech. Skvělá atmosféra v zemi motorsportu. Tuto variantu zájezdu vám můžeme nabídnout pouze na otočku.

https://www.czechsporttravel.cz/zajezdy-na-formule-1/f1-nemecko.html

 

MAĎARSKO - HUNGARORING Výsledek obrázku pro hungary flag

V posledních letech se traduje, že kdo zvítězí na Hungaroringu, tak se nestane celkovým vítězem šampionátu. Každoroční vedra jezdcům příliš neusnadňují závodění, vy se však můžete zchladit v přiléhajícím Aquaparku! Pojeďte s námi na celý závodní víkend nebo pouze na hlavní nedělní závod.

https://www.czechsporttravel.cz/zajezdy-na-formule-1/f1-madarsko.html

 

BELGIE - SPA Výsledek obrázku pro belgium flag

Dle názoru mnohých odborníků se jedná o nejzajímavější okruh celého seriálu. Častokrát deštivé počasí vede ke spoustě jezdeckých chyb, předjíždění či menších kolizí. Okruh Spa-Francorchamps každoročně nabízí skvělou podívanou.

https://www.czechsporttravel.cz/zajezdy-na-formule-1/f1-belgie.html

 

ITÁLIE - MONZA Výsledek obrázku pro italy flag

Evropské turné zakončí okruh v italské Monze, kde můžete spatřit slavnou nekončící zatáčku Parabolica. I na tento zájezd nabízíme varianty s přespáním nebo pouze na otočku. Toto je poslední závod v sezoně, který je dojezdové vzdálenosti!

https://www.czechsporttravel.cz/zajezdy-na-formule-1/f1-italie.html

 

SAE - ABÚ DHABÍ Výsledek obrázku pro uae flag

Vrcholem sezony je poslední závod, kde se jede o dvojnásobné body. V listopadu panuje v našich končinách deštivé a chladné počasí, tak se zaleťte ohřát do Spojených Arabských Emirátů, kde v rámci vstupenky můžete navštívit koncerty v závodním areálu!

https://www.czechsporttravel.cz/zajezdy-na-formule-1/f1-abu-dhabi.html

 



Hodnocení článku

1

Čtěte také:

F1 2023 - místa, časy, datumy F1 - předběžný kalendář pro rok 2021 Kalendář F1 na sezonu 2018 Kalendář F1 2024 - místa, časy, datumy Moto GP 2019

Diskuze







Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)

Položky označené * je nutno vyplnit.