Evropské fotbalové soutěže jsou rozlosovány

TOP 5 EVROPSKÉ SOUTĚŽE - VSTUPENKY, ZÁJEZDY

ANGLIE

Anglická Premier League skýtá spousty možností. Lze kombinovat zápasy nejvyšší soutěže s Championship, v rámci jednoho víkendu lze navštívit v Londýně i více utkání Premier League, lze kombinovat Liverpool s Manchesterem. Vše jsme schopní Vám připravit. V letošním roce jsme navíc připravili další kluby do nabídky. Co takhle kromě stálic navštívit Newcastle United, Leeds nebo Fulham? Na anglickou fotbalovou soutěž nabízíme největší množství vstupenek a zájezdů - londýnské kluby Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Fulham, Crystal Palace, případně Manchesterské United a City, liverpoolský FC nebo Everton, případně pak výše zmíněný Leeds, Newcastle a Southampton.

https://www.czechsporttravel.cz/zajezdy-na-premier-league.html

 

FRANCIE

Na Ligue 1 nabízíme primárně vstupenky na nejslavnější klub posledních let - Paris Saint-Germain s Lionelem Messim. Kromě tohoto pařížského klubu dokážeme vytvořit individuální nabídky také na další kluby jako například Nice, Olympique Marseille, Lyon a další.

https://www.czechsporttravel.cz/zajezdy-na-francouzskou-ligue-1.html

 

ITÁLIE

Velmi jsme osvěžili nabídku italské nejvyšší soutěže Serie A. Kromě obou milánských velkoklubů a Juventusu, si můžete vybírat z obou římských klubů - Lazio i AS, případně SSC Neapol či Atalanta Bergamo. 

https://www.czechsporttravel.cz/zajezdy-na-italskou-ligu-serie-a.html

 

NĚMECKO

Bundeslize vládne již řadu let mnichovský Bayern. Kluby jako Borussia Dortmund, RB Lipsko a další se ho marně snaží sesadit z trůnu. Podaří se to někomu letos? Kromě těchto klubů můžete navštívit také domácí zápasy obou berlínských účastníků nejvyšší soutěže - Hertha a Union.

https://www.czechsporttravel.cz/zajezdy-na-nemeckou-bundesligu.html

 

ŠPANĚLSKO

Podaří se Lewandowskému vrátit Barce španělský titul? Nebo opět padne do rukou Bílého baletu? Případně se bude smát někdo třetí - Atletico Madrid? Na všechny tyto kluby se můžete vydat a zažít atmosféru jejich stadionů na vlastní kůži. Kromě toho jsme připravili také novinku v podání klubu Sevilla FC!

https://www.czechsporttravel.cz/zajezdy-na-spanelskou-la-ligu.html



Hodnocení článku

1

Čtěte také:

Rozlosování jarní části Evropských pohárů Německo - Francie aneb šlágr Ligy národů nedaleko českých hranic Los Champions League, Evropské ligy a Konferenční ligy Nejslavnější fotbalová derby MS ve fotbale 2026 - termíny, místa

Diskuze







Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)

Položky označené * je nutno vyplnit.